Fotografens dage

Fotografens dage

Om jobbet som Pressefotograf på et lokal dagblad

Blog om det dejligste job på jorden, fotogear og fritidsinteresser.En Sigma aften

PressefotoPosted by Jorgen kirk Fri, January 13, 2017 12:09:11

En sigma aften

I går havde jeg den dejlige fornøjelse at have et fuld frame kamera sat på min Sigma 120-300mm F2,8 igen da jeg lånte en 5Dmark lll.

Og hvilken fornøjelse igen at have den med.


Jeg havde mine tvivl om den mindre skud hastighed ville betyde meget og ja jeg ville gerne have flere skud i sek og tror da at den nye 5DDmark llll der har lidt flere skud i sek eller andre herunder Dx og Nikons d4 og D5 vil klæde denne zoom rigtig meget .


Hastigheden på objektivet er der ofte spurgt ind til og er en Sigma også skarp nok set i forhold til Feks en original hvid eller sort optik fra enten Cannon eller Nikon.

Jeg har ikke nogen sammenlignings muligheder, men kan kun tale ud fra mine egene skud med dette objektiv og det at kunne sidde med en optik til at dække begge ender en håndboldkamp på engang og det er Fedt.


Skarphed er OK synes jeg og fokus hastighed er som jeg mærker det bundet op på det hus man bruger.

Jeg mærkede en hurtigere fokus på den lånte 5D end på min 7D af første generation.

Og kan kun tænke på at det må være endnu bedre og hurtigere på de nye Dx og F5 huse.


Nååå ja.

Så er der også lige det, at man ikke skal have den store tegnebog med for at erhverve dette for mig at se utrolig geniale sports objektiv i zoom spændet 120-300mm og med F 2,8 i hele området

Alt har sin pris og her betale man lidt på vægte for at spare pengene. Den er lidt tung men med et etbenet stativ er det til at bære.

Her lidt billeder alt taget med dette obj. Alle på 2500 iso 1/1000 sek F: mellem 2,8 og 3,5 .

weekend vagt forude
Jørgen